Apartamente

Tu iti cunosti cel mai bine nevoile, dar in Timisoara Residence 103 vei gasi cu siguranta acel acasa pe care ti-l doresti! In functie de ceea ce vrei, exista posibilitatea sa alegi dintre 2 tipuri de garsoniere, 2 tipuri de apartamente cu 2 camere si 1 tip de apartament cu 3 camere. Fiecare tip de apartament beneficiaza de curte privata, daca este situat la parter, si de terasa, daca este situat la etaj.

APARTAMENTE GARSONIERA

Garsonierele pe care le vei regasi in Timisoara Residence 103 sunt un adevarat rasfat! Suprafetele utile sunt intre 32.01 si 36.20 mp utili, iar daca vei alege sa locuiesti la parter vei beneficia de o curte, si daca preferi unul dintre etajele 1-5, vei avea o terasa.

SOLD OUT

APARTAMENTE 2 CAMERE

Daca iti doresti mai mult spatiu pentru tine, un apartament cu 2 camere in Timisoara Residence 103 poate fi alegerea perfecta. Poti opta pentru a avea propria curte, la parter, sau poti alege unul dintre etajele de la 1 la 5, unde vei beneficia de terasa. Apartamentele cu 2 camere au suprafete utile de 51,69 mp si sunt fie decomandate, fie semidecomandate.

APARTAMENTE 3 CAMERE

Cu 72,80 mp utili, 2 bai, o curte de 56,41 mp la parter sau cu o terasa de 7,03 mp la unul dintre etajele de la 1 la 5, apartamentele cu 3 camere din Timisoara Residence 103 sunt tot ce ti-ai putea dori pentru tine si cei dragi.

SOLD OUT